Onder deze categorie kunt u knuffels vinden van bekende karakters van tv-series en games, maar ook verschillende soorten dierenknuffels. 


Kirby

Kirby is naast Mario een zeer bekend karakter in de spellenwereld van Nintendo. Met deze leukerd kan je allerlei leuke avonturen beleven. Door de zachte stof is hij ook heerlijk knuffelbaar! 

De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. Op de foto zie je de roze en gele versie, maar de andere kleuren zijn natuurlijk ook te bestellen! U kunt bij uw bestelling aangeven welke kleur u de Kirby zou willen. 

 

€ 17,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Bruni

Naast Pokémon is Frozen nog steeds populair bij kinderen. Bruni, deze schattige vuursalamander uit deel twee, is op zoek naar een nieuw huisje. Gaat hij met jou mee naar huis? 
Bruni is van zijn snuit tot de punt van zijn staart 25 cm. De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. Hij is verzwaard door een zakje granulaatkorrels. Hierdoor blijft de knuffel in evenwicht. 

€ 24,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Totoro

Totoro is een bijzonder wezen uit de wereld van 'My neighbor Totoro', een bekende animatie film uit Japan. Satsuke en Mai zijn twee zussen die verhuizen naar een boerderij met hun vader, terwijl hun moeder in het ziekenhuis ligt. Het nabijgelegen mysterieuze bos bevat bijzondere verschijningen, zoals Totoros, die de zussen meenemen op een magisch avontuur. Ga jij ook op avontuur met Totoro?
Totoro is ongeveer 25-30 cm groot. Hij is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. 

€ 19,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Zero

Zero is het trouwe spookhondje van Jack Skellington, uit de film 'Nightmare before Christmas'. Zal deze lieverd jouw nieuwe waakhond worden? 

De knuffel is ongeveer 25 cm groot. Hij is gemaakt van anti-pilling fleece en gevuld met knuffelvulling. Hij is verzwaard door een zakje granulaat korrels. Hierdoor blijft de knuffel in evenwicht. 

€ 19,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Jiji de kat

Eind jaren '90 was de tekenserie 'Kiki's vliegende koeriersdienst' op de tv. Kiki had deze lieve zwarte poes Jiji (in de Nederlandse serie 'Jojo' genoemd) als huisdier. Deze Jiji zoekt een nieuw baasje. Mag deze lieverd met jou mee naar huis? 
Jiji is vanaf de punt van de oren tot haar tenen 30 cm lang. Ze is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. 

€ 19,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Hyena

De gevlekte Hyena staat bekend om zijn bijzondere geluid wat net op lachen lijkt. Ze maken dit geluid vooral tijdens het jagen en als ze kibbelen om het eten. Deze Hyena heeft door de micri-fleece een extra zachte vacht. 

Van de punt van zijn snuit tot de punt van zijn staart is de hyena ongeveer 40 cm lang. De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece en micro-fleece. Hij is gevuld met knuffelvulling. 

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Vos

Vossen zijn normaal best schuwe dieren, maar deze lieverd niet. Ze is graag bij je en houdt ervan om geknuffeld te worden. De bos is van zijn poten tot aan zijn kop ongeveer 25 cm. De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece in is gevuld met knuffelvulling. 

€ 21,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen

Luipaardgekko

Deze leuke gekko kan in vier versies worden besteld. Zijn namelijk twee opties qua ogen; eentje die gewoon met twee ogen naar voren kijkt of een versie waarbij één oog een beetje sneaky de andere kant op kijkt. Daarnaast is ook nog de optie met of zonder tong. 
Het maakt niet uit welke je kiest, elke variant laat een lach op je gezicht tevoorschijn toveren. Van zijn snuit tot de punt van zijn staart is de gekko 25 cm lang. De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. Hij is verzwaard door granulaatkorrels. Hierdoor blijft de gekko in evenwicht. 

Ik heb er twee op voorraad. Eén met de gewone ogen, zonder tong en één met sneaky ogen, met tong. 

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-10 dagen

Baardagame

Met hetzelfde patroon als van de luipaardgekko is deze leuke baardagame te bestellen. Zijn speelse ogen geven hem een stiekem, eigenwijze blik. Als je deze kiest, moet je hem wel goed in de gaten houden. 
Van snuit tot de punt van zijn staart is de baardagame 25 cm. De knuffel is gemaakt van anti-pilling fleece en is gevuld met knuffelvulling. Hij is verzwaard door een zakje granulaatkorrels. hierdoor blijft de gekko in evenwicht. 

€ 24,95

 • Te bestellen
 • Levertijd: 5-10 dagen