Over mij

Creatieveling

Als kind was ik al graag bezig met creatieve dingen. Kerstkaarten knutselen, theezakjes vouwen, beestjes knutselen, maar vooral tekenen. Stickers, pokemonkaarten, ik gebruikte van alles om na te tekenen. In mijn kast had ik verschillende tekenboeken liggen om mee te experimenteren. Ik vond dit heerlijk ontspannend om te doen. 

Schilderen

Aantal jaren terug wilde ik in het tekenen een stapje verder. Ik breidde het uit naar schilderijen maken. Het begon met schilderijen voor familieleden, maar breidde zich uit naar vrienden, collega's en verkocht ik soms ook wat schilderijen op een markt/evenement. 
Gezien het verkopen van de schilderijen niet soepel liep en ik knuffels maken ook erg leuk vond, is het maken van schilderijen naar de achtergrond gezakt. 

Knuffels maken

Aan één hobby had ik niet genoeg, dus er kwam een volgende erbij. Naast mijn schilderijen wilde ik ook zelfgemaakte knuffels verkopen. Even snuffelen naar naaipatronen en ik ging er mee aan de slag. Hierin kreeg ik aardig de smaak de pakken en mijn hobbykamer lag al snel vol met allerlei kleurtjes fleece. 
Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een eigen webshop! 

Schminken

Alle hobby's tegelijk werd toch een beetje te veel van een goede. Ik heb namelijk ook nog een fulltime baan als leerkracht. Ik besloot om mij te focussen op één hobby en mij hierin meer te verdiepen. Dat werd dus schminken. Ik heb in de afgelopen jaren meerdere workshops gevolgd en veel in de praktijk geoefend (ook al op evenementen en kinderfeestjes). In januari 2021 ben ik gestart met een course bij FaceBodyArt en heb deze begin oktober afgerond.