JoKnuffelsenzo

Welkom op mijn webshop met handgemaakt knuffels! Hieronder vindt u verschillende categorieën van de knuffels, zodat u ze wat gerichter kunt bekijken. 

 

Is de knuffel niet op voorraad, geen probleem! U kunt dan wel uw bestelling plaatsen. Bij de levertijd staat dan hoeveel dagen het ongeveer duurt tot u de knuffel kunt verwachten. 

 


Pokémon knuffels

Pokémon knuffels

 

Hier vindt u verschillende knuffels van de zeerbekende tv serie Pokémon. De collectie groeit, dus in loop van tijd zal u hier steeds meer verschillende Pokémons kunnen vinden.

Fantasy & dino  knuffels

Fantasy knuffels

 

Mijn liefde voor draken, dino's  en andere mytische wezens had ik al toen ik een kind was. Hier kunt verschillende knuffels vinden uit de fantasie en dino wereld. 

Overige knuffels

Overige knuffels

 

Onder deze categorie kunt u knuffels vinden van bekende karakters van tv-series en games, maar ook verschillende soorten dierenknuffels. 


 

 

Al mijn knuffels zijn qua materiaal gezien, wasbaar. Echter komen hier wel risico's bij kijken, gezien de knuffels handgemaakt zijn. Mocht u de knuffel willen wassen, is mijn advies om deze in een waszak te doen, niet warmer dan 30 graden te wassen en de knuffel niet in de droger te doen.