Mijn diensten

 
Hier vindt u een overzicht van mijn diensten. Naast schminken maak ik namelijk ook graag knuffels op de naaimachine of schilder ik schilderijen voor de kinderkamer (of voor volwassene kan natuurlijk ook!). 
Heeft u vragen, neem dan contact op!

Schminken

Bent u op zoek voor een leuke aanvulling op een kinderfeestje, trouwerij of een andere feestgelegenheid? Dan kunt u mij inhuren om te komen schminken. Stoere superhelden, prachtige prinsessen, betoverende elfjes of griezelige draken of heksen, alles is mogelijk! 
Mijn uurtarief is €45,- Ik schmink dan gemiddeld 7 a 10 kinderen per uur (verschilt met hoe uitgebreid ik de designs maak). Buiten Zoetermeer reken ik reiskosten van €0,35 per km en eventuele parkeerkosten. 
Gezien ik naast het schminken (nu nog) fulltime voor de klas sta, ben ik eventueel in de weekenden en op woensdag middag in overleg beschikbaar. 

Knuffels

Ook voor een leuk cadeautje voor een verjaardag, babyshower of een ander feestje kunt u bij mij terecht. Ik maak ook knuffels op de naaimachine. Ik gebruik hiervoor fleece en gevuld met knuffelvulling, waardoor de knuffels heerlijk zacht zijn. U kunt deze knuffels vinden op mijn eigen webshop. 
Mocht u nog verdere informatie willen of wilt een knuffel die niet in de webshop staat, kunt u altijd contact met mij opnemen. 

Schilderijen

Naast de knuffels zou een schilderij voor op de baby- of kinderkamer ook een leuk origineel cadeau zijn. Ik schilder met acryl verf op canvasdoeken. In mijn portfolio kunt u mijn schilderstijl bekijken bij de schilderijen die ik al eerder heb gemaakt.
Mocht u wensen hebben voor een schilderij, kunt u altijd contact met mij opnemen.