Services

Schminken

 

Bent u op zoek voor een leuke aanvulling op een kinderfeestje, trouwerij of een andere feestgelegenheid? Dan kunt u mij inhuren om te komen schminken. Stoere superhelden, prachtige prinsessen, betoverende elfjes of griezelige draken of heksen, alles is mogelijk! 
Mijn uurtarief is €47,50,- Ik schmink dan gemiddeld 7 a 10 kinderen per uur (verschilt met hoe uitgebreid ik de designs maak). Buiten Zoetermeer reken ik reiskosten van €0,35 per km en eventuele parkeerkosten. 
Gezien ik naast het schminken ook als juf 4 dagen voor de klas sta, ben ik in de weekenden en op woensdag beschikbaar. 

 

 

Handgemaakte knuffels

 

Ook voor een leuk cadeautje voor een verjaardag, babyshower of een ander feestje kunt u bij mij terecht. Ik maak ook knuffels op de naaimachine. Ik gebruik hiervoor fleece en gevuld met knuffelvulling, waardoor de knuffels heerlijk zacht zijn. U kunt deze knuffels vinden op mijn webshop. 

Mocht u nog verdere informatie willen of wilt een knuffel die niet in de webshop staat, kunt u altijd contact met mij opnemen. 

 

 

Al mijn knuffels zijn qua materiaal gezien, wasbaar. Echter komen hier wel risico's bij kijken, gezien de knuffels handgemaakt zijn. Mocht u de knuffel willen wassen, is mijn advies om deze in een waszak te doen, niet warmer dan 30 graden te wassen en de knuffel niet in de droger te doen.